Szabó Zsófi hamarosan haza is viheti kisfiát új otthonukba

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Születés Szabó Zsófi otthon gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófinak és párjának megszületett az első közös gyermekük, és ha mindent rendben találnak, a kis Mendel nemsokára haza is mehet, ráadásul nem is akárhova: teljesen új otthonba viszik a picit.

Szabó Zsófi hatalmas ajándékot kapott így karácsony előtt, hiszen megszületett első gyermeke, Mendel. A párnak így az ünnepek biztosan a boldogságról és harmóniáról fognak szólni, ráadásul mindezt már új otthonukban tehetik. A kicsi születése előtt minden erejükkel azon voltak, hogy befejezzék a törökbálinti házukat, és éppen Mendel világrajövetele előtt sikerült is.

Szabó Zsófi és kisfia lassan hazamehetnek Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Korábban Zsófi még nagyon izgult, azon aggódott, hova viszik haza majd a gyermeket, de ezen már nem kell gondolkoznia. A picit a teljesen új otthonukba viszik, amire nemsokára sor is kerül. A Blikk információ szerint ugyanis az 53 centivel és 3335 grammal született Mendel és az anyuka is jól vannak. Bár Zsófi természetesen fáradt volt a szülés után, határtalan boldogsága miatt ezt nemigen érzékelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.