Megmutatta 10 millió dolláros otthonát Jessica Alba

ház otthon család luxusotthon Jessica Alba lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba beengedte a kamerákat az otthonába, és megmutatta, hol él a családjával.

Jessica Alba a férjével, Cash Warrennel és három közös gyermekükkel egy 10 millió dollárt érő, Los Angeles-i házban élnek. A család most vendégül látta az Architectural Digest stábját, és körbevezették a csodás otthonban.

A színésznő elárulta, a ház nemrég egy 18 hónapos felújításon és átalakításon esett át.

A videón jól látszik, hogy az épület rendkívül tágas, napfényes és igazán otthonos. Tartozik hozzá egy nagy udvar, ahol természetesen medence is van.

Mutatjuk!

Közeleg a grillszezon – Milyen grillezőt érdemes választani?http://www.life.hu/otthon/20190521-kozeleg-a-grillszezon-milyen-grillezot-erdemes-valasztani.htmlA kerti grillezés, az egyedi ízvilágú ételeken túl, hangulatos családi és baráti programnak is számít. A grilleszközök kínálata az elmúlt évek alatt igencsak kibővült, nem csoda, ha nagy dilemmát okoz, melyik is felelne meg az igényeinknek. Mielőtt vásárlásra adnád a fejed, segítünk, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg. OtthonOrigoKerüld el a baleseteket: így lehet gyerekbiztos a kertedhttp://www.life.hu/otthon/20190520-keruld-el-a-baleseteket-igy-lehet-gyerek-biztos-kerted.htmlA gyerekbarát kert nem csupán biztonságos, de ingergazdagsága mellett teret is biztosít a szabad játékhoz. A mostani cikkben a biztonságos játékon és időtöltésen lesz a fókusz, jövő héten pedig hozom a gyerekbarát, szórakozásra hívogató kert ismérveit. OtthonOrigoAlkosd újra álmaid hálószobáját a feng shui szerinthttp://www.life.hu/otthon/20190520-alkosd-ujra-almaid-haloszobajat-a-feng-shui-lakberendezesi-elvei-alapjan.htmlA hálószoba az egyik legfontosabb szoba a házban. Ez az a hely, ahol kipihenheted az egész napos fáradtságot, levetkőzheted a felgyülemlett stresszt és élvezetet nyerhetsz. Ám nem elég csupán egy kényelmes ágy ahhoz, hogy igazán vonzóvá tedd az érzékeid és energiáid számára. Ha nem érzed megfelelőnek, nem tudod magad kipihenni, érdemes kipróbálnod a feng shui lakberendezési tippeket. OtthonOrigoScience fiction filmeket idéző házakra bukkantunk - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190514-science-fiction-filmeket-idezo-hazakra-bukkantunk-fotok.htmlAz Anti Reality Instagram-oldalon olyan épületeket csodálhatunk meg, amelyek mintha csak egy sci-fi történetből léptek volna elő. Ezek természetesen csupán látványtervek, de reméljük, hogy a jövőben elérkezik az az idő, amikor elhagyjuk a „földhözragadt" építészeti stílusokat, és merész házakat kezdünk építeni. OtthonOrigo5 dolog, ami bizonyítja, hogy eddig te is rosszul használtad a mosogatógépethttp://www.life.hu/otthon/20190514-5-dolog-ami-bizonyitja-eddig-te-is-rosszul-hasznaltad-a-mosogatogepet.htmlVálogatás nélkül tegyél be mindent a mosogatógépbe, dobj bele egy kapszulát, indítsd el valamilyen programon és kész is vagy. Valóban így működne a mosogatás környezetbarát, valamint kéz- és időkímélő verziója? Nos, nem éppen. Mutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit elkövethetsz. OtthonOrigoKiderült, melyik a legnyugtatóbb szín: ezt használd az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20190514-kiderult-melyik-lehet-a-legnyugtatobb-szin-az-otthonunkban.htmlEgy lakásfelújításnál vagy festésnél mindig hosszú tervezést igényel, hogy milyen színeket válasszunk a falra. Most egy friss felmérésből kiderült, mely a legnyugtatóbb szín, amely remekül mutathat például a nappalinkban. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.