A legfinomabb gyümölcsös kencék nyárra

rúzs szájfény smink gyümölcs szemhéjpúder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eperszezon vége szerencsére a legfinomabb nyári gyümölcsök szezonjának nyitányát is jelenti. Már most tobzódhatunk a színpompás málnában, hagyhatjuk, hogy elcsábítson a sárgabarack és a nektarin illata, és már nem sok kell, hogy meggy ízzel kábítsuk az ízlelőbimbóinkat. Ha te is azok közé tartozol, akik nem telnek el még ennyi gyümölcstől sem, válogass velünk a legjobb gyümölcsös kencék között.

Köszönhetően a nyári sminktrendeknek nemcsak a gyümölcsök ízének, hanem a gyönyörű, élénk, élettől kicsattanó színeknek is örülhetünk. A szemhéjunkra a pasztelles árnyalatok kerüljenek, mint a finom barack, a zöldalma, a fáradt eper. Ha nem a szemünket hangsúlyozzuk, akkor az ajkunkat emeljük ki intenzív málna, eper, ribizli vagy éppen barack színű rúzsokkal, de választhatunk mangó vagy cseresznye színű szájfényeket is.

Nagy kedvencünk a MAC Sheen Supreme rúzsa, amelynek színe intenzív, viszont a szájfényeket megszégyenítő módon ragyog, ráadásul kicsit sem ragad.

Az Essence ajakbalzsamai ennél finomabb színt kölcsönöznek az ajkaknak, miközben intenzíven ápolják azokat. A márka idén rukkolt elő egy, a fiatal arcbőr számára kifejlesztett termékcsaláddal is. A My Skin krémek három gyümölcsös változatban - gránátalma és bambusz, lychee és kékszőlőmag, lime és uborka - kaphatók.

A gyümölcsös termékek azonban nemcsak a nyári kedvenceink színét és illatát rabolják el. Hidratáló tulajdonságban erősek a The Body Shop és a Lush termékei is, amelyek között évszaktól függetlenül bukkanhatunk gyümölcsös variációkra.

A L'Oréal vadonatúj Glam Shine Fresh szájfényei pedig nemcsak a nevükben és színükben utalnak a gyümölcsökre, hanem vitamintartalmukban is. Az akai-bogyót tartalmazó szájfény például C- és E-vitaminnal táplálja az ajkak érzékeny bőrét.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.