4 trükk, hogy sokkal fiatalabbnak tűnj a korodnál

színes ruha, tavasz, divat, színek, kék, narancssárga
megújulás trükk tavasz Iris Apfel
A fiatalság elixírje a személyiségünkben, az energiáinkban rejlik, de erősíthetjük, hangsúlyozhatjuk a ruháinkkal, kiegészítőinkkel. Olyan trükköket osztunk meg most veletek, melyek segítségével idén tavasszal sokkal fiatalosabbak lehettek.

Színek

Ne becsüljük alá a harsány, vibráló árnyaltok erejét, főleg akkor, ha már tudjuk, milyen színtípusba tartozunk, mi áll jól nekünk. Ezek a színek eltüntetik a ráncokat, kiemelik a szem és a bőr ragyogását. A rossz színválasztással sajnos ennek az ellenkezőjét okozhatja, ezért ha szeretnénk stílusosabbak lenni, mindenképpen érdemes meglátogatni egy szín- és stílustanácsadót. Ez nem csak egy évre, egy szezonra szóló befektetés, a tőle tanultakat egész hátralévő életünkben alkalmazhatjuk.

Legyünk bátrak!

Engedjük el a régi alapdarabokat, kísérletezzünk bátran vad színösszeállításokkal. Ne féljünk a piroshoz pinket viselni, vagy a permetkékhez zöldet. Bátran nyúljunk a mintákhoz is, a csíkos és a pöttyök játékossága eltüntetni az éveinket. Jó példa erre a 102 éves divatikon, Iris Apfel, aki az erős és merész színkombinációknak köszhetően maximum 70 évesnek néz ki.

4th Annual "Eight Over Eighty" Benefit Gala Honors
Iris Apfel imádja a színes ruhákat
Forrás: Getty Images

Próbáljuk ki a high-low stílust!

High-low stílusnak nevezzük azt, amikor egy elegáns darabot (high) egy hétköznapival (low) társítunk. Az eredmény érdekes, vibráló és nagyon modern hatást kelt. Viseljünk nyugodtan egy  selyemblúzhoz vagy elegáns ruhához edzőcipőt, játsszunk a kontrasztokkal!

Haj, szemüveg, smink

Nem kell unalmasnak vagy komolynak lennünk azért, mert már nem a 20-as éveink elején járunk! Nyugodtan cseréljük a klasszikus szemüvegkereteket valami formabontóra, mondernre, és újítsunk a sminkekben is. Keressük fel a fodrászunkat is, és találjunk együtt egy olyan frizurát, amit még nem próbáltunk!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.