A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz a hajmosás közben

Forrás: Shutterstock -
baki hajápolás fésű haj fodrász
A hajmosás időigényes feladat, de elengedhetetlen az egészséges hajhoz. A híres fodrász Jonathon Van Ness szerint az emberek nagy része rossz rutint követ a hajápolást illetően.

A 36 éves podcast műsorvezető nemrég a TikTok-on osztotta meg a követőivel, hogyan kellene helyesen kondicionálni a hajunkat. A fodrász szerint a kondicionáló nem tud rendesen beivódni a hajszálakba, ha az ujjainkkal próbáljuk felvinni azt, helyette érdemes hajkefét használni. Hajmosás után nyomjuk egy keveset a tenyerünkbe, oszlassuk el a hajvégeken, majd egy hajkefe segítségével terítsük szét. 

@jvn_official Lets go in depth on hair washing 💅🏻 #washday #haircare ♬ original sound - JVN

A kommentelők kicsit összezavarodtak, többen azt írták, hogy eddig úgy tudták, hogy nem előnyös a nedves hajat hajkefével megfésülni, mert akkor sokkal valószínűbb, hogy töredezni fog. A fodrász azonban válaszolt a kételkedőknek és határozottan kijelentette, hogy a nedves haj fésülése nem károsítja a hajszerkezetet - írja a Mirror. 

Ez is érdekelhet:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.