Az egészséges haj titka: évek óta nem használ sampont és hajkefét a szépséginfluenszer

hullásos haj, szőke haj, hajápolás
Shutterstock/progressman -
szépségtipp sampon hajápolás frizura balzsam
Ezer és egy tanácsot olvashattunk már arról, mit kell tennünk azért, hogy a hajunk erős és jól kezelhető legyen. Angelina Nicole szerint nem kell sok dolog ehhez, és azt is elárulta, ő hogyan ápolja a frizuráját.

Angelina Nicole szépséginfluenszer a közösségi oldalain haj- és bőrápolási tanácsokat oszt meg. Nemrégiben arról számolt be, hogy három éve nem használ sampont, sőt, hajkeféje sincs. Elmondta, hajápolási rutinja annyiból áll, hogy vízzel megmossa a haját és göndörítő balzsamot tesz rá, illetve heti egy-két alkalommal regeneráló maszkot ken a tincseire. 

„Nem, hogy nem fésülködök, hajkefém sincs. Sosem vagyok kócos, ugyanis balzsamot bőven használok” - idézi a lányt a Sun

Angelina szépségtrükkje nem aratott osztatlan sikert, követői szerint ez nem higiénikus, és biztosan csupa kosz a haja. A lány azonban állítja, ez nem így van, sőt, csak jót tesz a hajával. Sok drogériás sampon ugyanis durva vegyszereket, például szulfátokat és parabéneket tartalmaz, amelyek megfosztják a fejbőrt és a hajat a természetes zsíroktól.  Angelina úgy gondolja, a sampon elhagyásával a haj puhábbá, fényesebbé és kezelhetőbbé válhat. 

A minél kevesebb kemikália használatára buzdítja követőit Taryn Lamb influencer is, aki saját tapasztalatait osztotta meg TikTok-csatornáján. A fiatal nő elmondta, mit tett (és nem tett) akkor, amikor a rengeteg szőkítéstől teljesen leégett a haja. Az ő hajápolási tippjeiről itt írtunk. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.