Makulátlan és ránctalan bőrt szeretnél? Íme, a titok nyitja

A fényvédők használata szinte kötelező!
Thinkstock -
bőrápolás arcbőr ránctalanítás krém
Egy bőrápolási szakértő elárulta, mi a titka annak, hogy 59 évesen is teljesen ránctalan az arca.

A tiszta, makulátlan arcbőr elérése egyre fontosabb az embereknek, ezért sok bőrápolási tanáccsal találkozhatunk a közösségi oldalakon. Az 59 éves Gigi is szívesen osztja meg trükkjeit, nemrég elmondta, mi az ő ragyaogó bőrének a 4 titka.

1. A csontleves

"Ez meg fogja változtatni az életed" - mondta. A csontleves tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint kollagénnel.

2. Mikrohámlasztó

Az ilyen kozmetikumok segítenek eltávolítani az elhalt bőrt, tisztítják a pórusokat és fokozatosan csökkentik a bőrhibákat.

3.  Tretinoin

Ez a kozmetikai összetevő javítja a bőr rugalmasságát és a pattanások bizonyos formái ellen is hatásosan bevethető. Csak magas faktorszámú fényvédő mellett lehet alkalmazni. Gigi elárulta, ő heti egyszer vagy kétszer használ ilyen tartalmú krémet.

4. Víz és kelta só

"Ez mindent meg fog változtatni" - ígérte az influenszer. 

Bőrápolás: az 55 éves apáca erre esküszik - bababőröd lesz, ha betartod ezt a három dolgot

Ki gondolta volna, hogy még az apácák is fent vannak a TikTokon? Claudette Powell, aki a @nunsenseforthepeople néven található a közösségi médiában évek óta szívesen mesél bármiről, amiről csak kérdezik, még a bőrápolási rutinjáról is.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.