Sosem látott fotón Diana hercegné: pontosan úgy néz ki, mint Sarolta hercegnő

Diana hercegné
hasonlóság fotó Diana hercegné Sarolta hercegnő
A néhai walesi hercegnő testvére, Earl Spencer osztott meg egy kedves családi képet 1967-ből, amelyen ő látható a testvérével és édesanyjukkal. A rajongók azonnal felismerték a hasonlóságot Diana és Sarolta hercegnő között.

Instagram-bejegyzésben osztott meg egy gyermekkori családi fotót Earl Spencer, a néhai Diana hercegné öccse. A képen ő egy kerti hintában ül, mellette Diana, édesanyjuk, Frances pedig a hinta mögött áll.

„Édesanyám, Diana és én 1967-ben. Három éves lehettem, Diana pedig öt-hat éves. Imádom, hogy mindannyian boldogok vagyunk” — írta a fotóhot a néhai walesi hercegné testvére.

Több százan rohantak meg közösségi oldalát és kommentelték, hogy Vilmos herceg lánya, Sarolta a nagymamája, Diana kiköpött mása.

Nem ez az első alkalom, hogy a rajongók észreveszik a hasonlóságot a néhai hercegné és Sarolta között, már 2020-ban is megállapították, hogy a kis hercenő pontosan úgy mosolyog, mint édesapjának, Vilmosnak az anyukája, Diana hercegné mosolygott. 

Earl Spencer azóta újabb gyermekkori fotót osztott meg magáról és édesanyjáról. A követői meg is állapították, hogy György herceg és ő is nagyon hasonlítanak, illetve, hogy Diana az édesanyjától örökölte a szépségét. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.