Újra hódit a rom-com-frizura: régi stílus új köntösben

Shutterstock/Dmitry_Tsvetkov -
szupersztár frizura Julia Roberts Meg Ryan romantika
Ötvözd a vagány retrót a modernnel!

A romantikus vígjátékok női főszereplőinek frizurái a mai napig emlékezetesek. Ilyet viselt több filmjében Julia Roberts, ez volt az a hajviselet, amit a Micsoda nő!-ben meg kellett tanulnia megzabolázni. 

Pretty Woman (1990) USA
Julia Roberts tette ikonikussá ezt a hajviseletet. Forrás: AFP

A Harry és Sally szerepéhez Meg Ryannek is ilyenre vágták a haját, ami igazán bájossá tette a fiatal színésznő megjelenését. 

Bebizonyosodott: növeli a nők önbizalmát a jó frizura 

A frissen mosott és formázott haj, vagy egy új szín kipróbálása sokat segít a hölgyeknek abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben - derült ki egy felmérésből, amelyről itt írtunk bővebben

quand harry rencontre sally
Meg Ryan a Harry és Sallyben. Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Vertical

Nos, van egy jó hírünk, 2024-ben újra hódit a rom-com frizura. A sztárok fodrásza, Marc Mena szerint ez a hajviselet a 80-as, 90-es és 2000-es évek népszerű frizurájának továbbfejlesztett változata. 

Napjaink rom-com stílusa már nem olyan, mint régen volt: bár a haj hosszú, de még nem bozont - nyilatkozta.

„Ez egy romantikus frizura, de nincsenek merev szabályai: játékos és könnyen kezelhető” – tette hozzá Mena és Glamournak arról is beszélt, ezzel a hajviselettel mindenki sztárnak érezheti magát.

Ilyen frizurát választott magának a lap szépségszerkesztője, Danielle Sinay is. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.