Így tudod eldönteni, hogy jól állna-e a sztárok kedvenc frizurája, a bob: biztos módszer

Lob, bob, hajvágás, frizura
Shutterstock - Vitalii Smulskyi
frizura hajvágás bob
Nem egyszerű stílust váltani, főleg, ha a frizuráról van szó. A haj levágatása végleges lépésnek tűnhet, ezért sokan nem mernek rövidebb formát kipróbálni. Íme egy egyszerű módszer, amivel könnyedén eldönthetjük, jól állna-e nekünk a sztárok kedvenc frizurája.

Olyan rövidebb, karakteresebb frizurát választani, mint a bob - ami idén a sztárok kedvence -, nehéz döntés, de szerencsére van olyan trükk, aminek a segítségével láthatjuk, jól állna-e nekünk ez a stílus. Egy influenszer osztotta meg a módszerét a TikTokon, amihez csupán három, otthon megtalálható tárgyra van szükségünk: két ceruzára és egy mérőszalagra. Az egyik ceruzát illesszük vízszintesen az állunk vonalához, a másikat pedig a fülünktől függőlegesen, párhuzamosan a nyakunkkal. A két ceruza egy pontban találkozni fog, ez pedig kulcsfontosságú: a fül aljától a metszéspontig mért távolság határozza meg ugyanis azt, hogy egy bob jól állna-e nekünk.

Ha a mért távolság több, mint 5,7 centi, akkor a hosszabb haj az ideális, de ha kevesebb, mint 5,7 centi, akkor a bob "jól fog állni" - magyarázta.

@bondenavant Reply to @trumpsbussy2 this is why + how to tell if short hair will look good on you #amyshairtip #hairhack #hairhacksandtips #beautytips #beauty ♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Már az év elején megrendezett Golden Globe-gála vörös szőnyegén is láthattuk, hogy 2024-ben melyik frizura fog dominálni, majd a később megrendezett SAG Awards pedig megerősítette ezt a feltételezést: a bob a sztárok új kedvenc frizurája. Jennifer Anistontól Penélope Cruzig és Zendayáig: úgy tűnik, a hollywoodi hírességek mind búcsút mondanak idén a hosszú hajuknak, és rövidebb frizurát választanak


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.