A majonéz ezt teszi a hajaddal - megdöbbentő TikTok videók!

hajmosás, hajápolás, haj
Shutterstock / Master1305 - Master1305
hajápolás TikTok-trend majonéz
Elképesztő ez a TikTok trend! Ezután te is a fürdőszobádban fogod tartani a majonézt a konyha helyett.

Mindig vágytál egészséges, erős, és ragyogó hajfürtökre? Nem kell méregdrága hajápolókhoz nyúlnod, hogy elérd ezt a hatást, elég, ha benyúlsz otthon a hűtőbe. Mert az az étel, ami segít gyönyörű hajtincseket varázsolni, minden konyhában megtalálható. Ez pedig nem más, mint a MAJONÉZ!

majonézes hajápolás
Nem fogod megbánni, ha a majonézes pakolást a hajápolási rutinod részévé teszed. 
Forrás: Shutterstock/Alliance Images

Ne félj, nem kell kiló számra fogyasztani a majonézből, hogy áldásos hatása legyen, tehát a karcsúságod nem kerül veszélybe. Sőt, igazából egy falatot sem kell enned. Ezúttal ugyanis a majonézes flakont nem a salátádra, hanem a hajadra kell irányítani. Akárcsak az alábbi TikTok videóban:   

Miért jó a majonéz?  

Lehet, hogy elsőre visszatetszőnek tűnhet, hogy majonézt folyass a hajtincseidre, azonban 

a majonézes hajápolásnak számos jótékony hatása van, főleg, ha száraz és töredezett a hajad.   

A majonéz ugyanis fényessé, erőssé és egészségessé varázsolja a tincseket, miközben csökkenti a korpásodást. Ráadásul, mivel olajban gazdag, a hajadat puhává, fényessé és hidratálttá változtatja.   

Miben rejlik az ereje?  

A majonéz tojássárgájából, növényi olajokból, mustármagból és citromléből készül, melyek önmagukban is kiváló hatást gyakorolnak a hajra. 

Egyben pedig igazi kincs a tincseid számára, hiszen tele van A-, E- és D-vitaminnal, valamint hasznos tápanyagokkal.  

Hogyan használd? 

@zafina.stewart

Using mayonnaise in my curly hair!

♬ ride ciara - renny

A majonéz hajpakolásként való használatához először nedvesítsd meg a hajad. Ezután, attól függően, hogy milyen hosszú a séród, vigyél fel körülbelül egy csésze majonézt a tövektől a hajvégekig. Masszírozd be a majonézt a fejbőrbe, fésüld át a tincseidet, és győződj meg róla, hogy egyenletesen eloszlattad a hajadon.  

Vegyél fel egy zuhanysapkát, és várj 20-30 percet. Ezután öblítsd ki a majonézt, és mosd meg a hajad a szokásos módon. Legalább kétszer öblítsd le, hogy meggyőződj róla, hogy minden maradványt eltávolítottál, mert ha nem mosod le rendesen, akkor irritálhatja a fejbőrödet. Ha hetente egyszer használod ezt a szuper majonézes hajmaszkot, ragyogó fürtjeid lesznek. Azonban, ha zsírosodásra hajlamos a hajad, elég kéthetente vagy havonta ismételned a kúrát.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.