Sosem volt még ilyen dögös - Toplesz fotók jelentek meg a színésznőről

színésznő Mila Kunis meztelenkedés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik  férfimagazin novemberi számának sztárja a gyönyörű Mila Kunis lesz. A színésznőről igencsak szexi képek készültek, az egyiken például félmeztelenül mosolyog a kamerába.

"Amit csinálok, és aki vagyok, az két külön dolog és mindig is az lesz. Az emberek gyakran megfeledkeznek arról, hogy kik ők valójában, és olyanná válnak, amit elvárnak tőlük, és amilyennek megítélik őket" - nyilatkozta Mila a magazinnak.

www.esquire.com
www.esquire.com

Képekért Kattints a képre a többi fotóért!

Ashton Kuther párja elmondta, nagyon élvezte ezt a munkát, de nem fog elszállni. Elárulta, hogy törekedni fog arra, hogy a nagy siker ellenére a helyén maradjon az önértékelése. Tudja, hogy nem szabad szem elől tévesztenie, ki is ő valójában. Nem akarja, hogy a családja bármikor is szégyenkezzen miatta.

Elárverezik a sztárok híres ruháit



Pár képen úgy tűnik, hogy a színésznő egyáltalán nem visel fehérneműt. Így persze nem meglepő, hogy a magazin annyira nagy dobásra készül Mila fotóival, hogy a novemberi lapszám és a képek promóciójaként külön filmet is forgatott. Reméljük, a toplesz fotók és az erotikus kisfilm után Kunisnak valóban sikerül megőriznie önmagát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.