Elhallgatott igazságok - 30 titok Hollywoodból

híresség színésznő színész Hollywood pletyka sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon melyik hírességnek kellett végignéznie, ahogy a mamája fejbelövi a papáját egy vita során? És ki az a színész, akinek olyan hatalmas "odalenn", hogy egy átlagos méretű testdublőrre cserélik őt a forgatásokon? Féltett titkok, leleplezett hazugságok és meglepő tények - egyenesen az álomgyárból.

1. Janet Jackson 1998-ban egy ritka betegségnek köszönhetően egy teljes hónapra megvakult.

2. Liv Tyler tízéves koráig nem tudta, hogy az Aerosmith énekese, Steven Tyler az apja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


3. Reese Witherspoon egyik őse a Függetlenségi Nyilatkozat aláírói között volt.

4. Owen Wilson egyszer megrendezett egy betörtést a saját bérelt lakásán, hogy ne kelljen kifizetnie a háziurat.

5. Egy Amerikában készült felmérés szerint a Bir-Lak közönségének 30%-a azt hitte, hogy Mary Kate és Ashley Olsen egy és ugyanaz a személy.

6. A világ egyik legrangosabb filmes díjának, a Golden Globe-nak megnyeréséhez mindössze 19 szavazatra van szükség.

7. Whitney Houston nem merte élőben énekelni a himnuszt at 1991-es Super Bowlon - ezért playbackkel adta elő.

8. Az egyik nagy üdítőitalgyártó cég készített egy reklámot Madonnával a főszerepben, ám egyetlenegyszer került adásba, mert "a cég értékeivel nem fért össze", hogy az égő keresztek előtt táncol egyik klipjében.

9. Eminem harmincadik születésnapjára egy luxushotel egész emeletét kibérelte, és ideiglenesen befalaztatta az ablakokat.

10. Egy korai Tarzan-filmben Andy MacDowell Glenn Close hangján szólal meg - az alkotók ugyanis nem találták elég nőiesnek MacDowell saját hangtónusát.

11. Sharon Stone egyszer ellopott egy kölcsönékszert a neves Harry Winston gyémántkereskedéséből. Amikor eljött az idő, hogy visszaadja, azt mondta: "Én úgy tudtam, hogy ajándék volt."

12. Oprah Winfrey szexuális zaklatás áldozata volt gyermekkorában, és tizennégy évesen adott életet első gyermekének, ám a kisfia nem sokkal a szülést követően elhunyt.

13. Tim Allent, a Télapu sztárját drogkereskedelem miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

14. Nicole Kidman is részt vett a Ghost szereplőválogatásán, ám Demi Moore végül kigolyózta őt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


15. A Sikoly című filmben a gyilkos rémisztő, eltorzított hangján megszólaló férfit egyetlen szereplő sem láthatta, hogy hitelesebben alakítsanak.

16. Madonna olyan szigorúan tartja a sábeszt, hogy sosem koncertezik pénteken, és ha hétvégére vakációra utazik, magával repít tíz férfit, mert a hagyomány szerint csak így szabad olvasni a Tórából.

17. A született gyilkosok sztárjának, Woody Harrelsonnak édesapja valódi bérgyilkos volt.

18. P. Diddy minden étkezés előtt átnézeti az ételét az asszisztensével az étteremben, hogy nincs-e benne hajszál.

19. Az 1981-ben bemutatott Bond-film szexi bombázója, Caroline Cossey fiúként született. Ő az egyetlen Bond-lány, aki valójában férfi.

20. A Flashdance főhősnője, Jennifer Beals alig táncolt a filmben: szinte minden táncos jelenetben dublőrök helyettesítették, a breaktánc jelenetbe pedig egy nőnek öltözött férfi állt be helyette.

21. Ozzy Osbourne egyszer lepisilte a Texasban álló, híres, 1700-as években épült katolikus templomot, az Alamot.

22. Mark "Marky Mark" Wahlbergnek jegye volt az egyik repülőre, amely a World Trade Centerbe csapódott.

23. Elvis Presley Abraham Lincoln egyeneságú leszármazottja.

24. Winona Ryder eredetileg szőke.

25. Sylvester Stallone fiatalon szerepelt egy pornófilmben.

26. Ben Stiller bipoláris zavarban szenved, és rendszeresen hisztérikus rohamokat kap a filmforgatásokon, ilyenkor pedig mindenkit sérteget, és alkalmanként agresszívvá válik - ám mivel ezt előre bejelenti szerződéskötéskor, mindenki elnézi neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


27. Bill Murray hivatalosan azért nem szerepelt a Charlie angyalai 2-ben, mert épp az Elveszett jelentést forgatta, ám a valós ok egy tettlegességig fajult veszekedés volt Lucy Liu-val. A színész egy jelenet forgatásának közepén azt mondta Drew Barrymore-nak, Cameron Diaznak és Lucy Liu-nak: "Értem, hogy te miért vagy itt, és rajtad is látom, hogy tehetséges vagy... de ez a harmadik mit keres itt?" A stábtagoknak kellett szétválasztani őket.

28. Jack Nicholson egyszer a Playboy villa kertjében szeretkezett egy Jaguár motorháztetején, amikor a kocsi tulajdonosa megérkezett. A férfi azonban megértően azt mondta: "Evés közben nem vesszük el a húst az oroszlántól."

29. Amikor Lars Von Trier rendező Willem Dafoe-val dolgozott, testdublőrt kért a színész meztelen jeleneteihez. Az ok: Dafoe férfiassága olyan hatalmas volt, hogy mindenki rettenetesen zavarba jött a forgatáson.

30. Charlize Theron tizenöt éves volt, amikor végig kellett néznie, hogy az édesanyja egy veszekedés közben agyonlövi az édesapját.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.