Nem nyomoznak Schumacher síbalesete után

Forrás: AFP -
síbaleset idegenkezűség kóma Forma-1 Michael Schumacher nyomozás ébresztés fejkamera megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia ügyészség megszüntette a nyomozást a hétszeres Forma-1-es világbajnok decemberi síbalesetének ügyében. A hatóság közölte: semmi nem utal az idegenkezűségre.

Michael Schumachert december 29-én érte baleset Méribel közelében, síelés közben elesett és a feje egy sziklának ütődött. Súlyos sérüléseket szenvedett, azóta a grenoble-i kórházban ápolják – írja az MTI. Az expilóta fokozatos ébresztése a mesterséges kómából elkezdődött, egyelőre nem reagált még a gyógyszermegvonásra, de az orvosok többször hangsúlyozták, hogy ez egy hosszú, nehéz folyamat.

Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, legutóbb felmerült a gyanú, hogy a hétszeres világbajnok sisakjára rögzített kamera törte apró darabokra a sisakot az ütközés pillanatában. Vagyis elképzelhető, hogy emiatt szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.