Katalin hercegné viselkedése kiverte a biztosítékot - Ezúttal Vilmost is megsértette

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Szent Patrik Katalin hercegné Vilmos herceg veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné 115 éves hagyományt szakított meg azzal, hogy nem ment el az írek nemzeti ünnepére. Ezzel nemcsak Erzsébet királynőnél húzta ki a gyufát, de férjét is megsértette.

Először fordult elő, hogy Katalin hercegné nem vett részt a Szent Patrik-napon. 115 éves hagyományt rúgott fel ezzel, a magyarázata pedig nem áll biztos lábakon.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Katalin hercegnő úgy döntött, nem teszi tiszteletét az írek nemzetközi ünnepén, maga helyett inkább a férjét küldte el. Nem tudják, hogyan egyezhetett bele Vilmos abba, hogy felesége csak úgy megszegje ezt a királyi protokollt, de rossz nyelvek szerint összeveszett a pár. A hercegné azért nem utazott el egyébként, mert úgy döntött, két gyermekével marad inkább, ami szintén érthetetlen. Egyrészt azért, mert rengeteg hivatalos eseményen részt szoktak venni, másrészt dadák garmadája áll a rendelkezésükre - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/David Cheskin


Sokan úgy vélik, hogy az igazi indok az, hogy nincs minden rendben a királyi pár háza táján. Állítólag Vilmos tett valami rosszat, ami miatt összevesztek, Katalin pedig ezzel tudja sakkban tartani őt, és bújik ki kötelezettségei alól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.