A Los Angeles-i rendőrség megszólalt Brad Pitt-tel kapcsolatban

Forrás: AFP -
Brad Pitt válás rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Los Angeles-i rendőrség szóvivője végre tiszta vizet öntött a pohárba. 

Angelina és Brad válása kapcsán a lapok máris arról írtak, hogy az FBI is nyomoz az ügyben, miszerint Brad bántalmazta a gyerekeit. Volt szó egy olyan magánrepülőútról is, amikor állítólag a színész drogozott, ivott, majd fizikailag és lelkileg is "bántotta" gyermekeit. Ám úgy tűnik, a pletykák szerencsére nem igazak.

Forrás: AFP

Csütörtökön ugyanis a Los Angeles-i rendőrség szóvivője közölte, nem indítottak vizsgálatot a színész ellen gyermekbántalmazás miatt, és mindaz, ami olvasható volt erről, csak egy durva pletyka – mondta Sergeant Barry Montgomery a Hollywood Reporternek. "Tudjuk jól, hogyan lesznek egyre hihetetlenebbek a pletykák, de reméljük, most megállíthatjuk őket" – mondta a szóvivő, hozzátéve, sosem hallgatták ki a sztárt ilyen ügyekben.

Az Angelina és Brad válása körüli balhé a várandós Marion Cotillard-t is kiakasztotta, aki a képmegosztó oldalán üzent először és utoljára a pletykák kitalálóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.