Harry herceg és barátnője, Meghan Markle kéz a kézben andalogtak

utca Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceget és amerikai barátnőjét legutóbb Londonban látták romantikázni. A szerelmesek egyáltalán nem bújtak el a kíváncsi szemek elől, sőt! Élvezték, hogy mindenki rájuk figyel. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan kéz a kézben mutatkoztak, pedig állítólag már össze is költöztek!

Amióta kiderült, hogy Harry herceg Meghan Markle színésznővel jár, ők lettek a lesifotósok első számú célpontjai. Eddig azonban nem tudtak lencsevégre kapni igazán romantikus pillanatot a pár között. A herceg és színésznő barátnője nemrég úgy döntött, hogy nyilvánosan is kifejezik egymás iránt érzett szerelmüket.

Harry herceg végre nyilvánosan romantikázott barátnőjével! Forrás: Northfoto

London forgalmas utcáján fotózták le őket, ahogy romantikáznak. A pár kéz a kézben sétált, ez volt az első alkalom, hogy a nyílt utcán, mindenki szeme láttára fejezték ki összetartozásukat. Ez is arra utal, hogy egyre komolyabb kettőjük kapcsolata, ezt a párhoz közel álló barátok is megerősítették. A bennfentesek szerint ugyanis gyakorlatilag már össze is költöztek, és minden idejüket együtt töltik. Az elmúlt 5 hétben elválaszthatatlanok voltak egymástól, már csak az a kérdés, hogy vajon mikor teszik hivatalossá a kapcsolatukat legalább egy lánykéréssel. Anélkül ugyanis II. Erzsébet nem lesz boldog, és amíg nincs eljegyzés, Meghan sem karácsonyozhat a királyi palotában. A párról készült romantikus képeket itt tudot megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.