Megszegte a királyi protokollt Vilmos herceg

Forrás: AFP/James Shaw -
szabály Vilmos herceg protokoll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg felrúgta a királyi protokollt, mikor a londoni tűzvész áldozatainál tett látogatást. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, óriási lángokkal égett egy toronyház Londonban. A tűz az egyik lakásban meghibásodott hűtőgép miatt keletkezett, de mivel a tulajdonos nem volt otthon, pillanatok alatt átterjedt a többi ingatlanba is.

Több mint 200 szakember dolgozott a tűz megfékezésén, de így is rengeteg időre volt szükségük. Sajnos sokan füstmérgezést kaptak, többen megsérülték, és emberéletet is követelt a szörnyű tragédia.

Vilmos herceg készségesen segít, amiben csak tud Forrás: AFP/James Shaw

II.Erzsébet és Vilmos herceg látogatást tett a kilakoltatott áldozatoknál, akik jelenleg a Westway Sportközpontban tartózkodnak. A herceg nem bírt az érzelmeivel, pillanatok alatt felrúgta a királyi szabályokat, és magához ölelt egy elkeseredett idős nőt.

A hölgy könyörgött Vilmosnak, hogy segítsen megtaláni a férjét, ő pedig megígérte, hogy mindent megtesz ami tőle telik. A szívfacsaró pillanatról készült képeket itt tudod megnézni.

Vilmos herceg egy modellel síelt

Vilmos herceget lencsevégre kapták egy csinos nővel, csakhogy nem a Katalinnal. A királyi sarj Sophie Taylorral szórakozott, aki egy köztudottan gátlástalan fiatal. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.