milliárdos csemeték elkényeztetett Suri Cruise gazdag sztárgyerek Beyoncé Blue Ivy Carter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők gyermeküknek szeretnének mindent megadni, gondtalan életet biztosítani, de akadnak olyan hatalmas vagyonnal rendelkező anyák és apák, akik ezt kissé túlzásba viszik. Korábban már írtunk a legdrágább ruhatárral rendelkező sztárcsemetékről, most nézzük meg, hogy kiket kényeztetnek el leginkább szüleik.

Blue Ivy Carter

Beyoncé és Jay Z első gyermeke mérhetetlen gazdagságba született. Ez azonban még nem lenne ok arra, hogy el is legyen kényeztetve. Ám apukája már érkezése előtt kijelentette, hogy lánya bármit kér majd, azt meg fogja kapni. Ígéretét pedig a rapper nem hogy megtartotta, talán kissé túl is teljesítette. Már a pici születését követően hihetetlenül drága és felesleges dolgokkal halmozták el szülei. Egy egyedi tervezésű kiságy, egy Swarowski kristályokkal díszített etetőszék és egy tömör arany hintaló várta otthon a kislányt. Az újszülött összesen 35 milliónyi babafelszereléssel büszkélkedhetett. Az apa itt azonban nem állt meg. A kis Blue Ivy második születésnapjára például egy arab telivért kapott, mely átszámítva 21 millió forintba került. Azóta is elhalmozzák elsőszülött gyermeküket: több száz dolláros ruhácskákban jár, amiket természetesen neves tervezők szalonjaiban vásárolnak hercegnőjüknek. Bele se merünk gondolni, hogy a kistestvérek születését követően, mivel próbálják majd kárpótolni lányukat, amiért figyelmük már nem csak rá irányul.

Blue Ivy és a szülei, Jay Z és Beyoncé Forrás: Getty Images/Kevin Mazur

Sophia Ecclestone

A kis Sophia, az örök Forma1-es mogul, Bernie Ecclestone unokája. A nagypapa két lányát is elkényeztette, így a kislány se várhatott mást. Természetesen ő ezt egyáltalán nem bánja. Kapott például egy babaházat, de akkorát, hogy csak a kertben fért el, az ára pedig hozzávetőleg 18 millió forint volt. Ezenkívül Fifi, ahogy anyukája becézi, már most designer ruhákkal teli gardróbbal büszkélkedhet, sőt, hajas babáinak külön fodrásza van. A kislány imádja az unikornisokat, kíváncsian várjuk, hogy mikor kap egy igazit...

Sophia Ecclestone és édesanyja, Tamara Ecclestone Forrás: Getty Images/Luca Teuchmann / WireImage

Julia Stakhiva

Az ukrán származású, de gyerekkorától Londonban élő fiatal hölgy életében sosem voltak nehéz pillanatok. Ő az, aki magángéppel ruccan át az Angol fővárosból Oroszországba, csak azért, hogy levágassa a haját. Gyakorlatilag szülei bármit megvesznek neki: a milliárdos csemete 9 évesen kapta meg élete első Louis Vuitton táskáját. Stakhiva kisasszony ehhez mérten évről évre emeli az elvárásait: havonta átlagosan 6 millió forintot ruhákra, évente pedig 74 millió forintot szépészeti beavatkozásokra költ. Lényegében minden óhaját teljesítik szülei, akik „hétköznapi" kiadásain felül, amolyan zsebpénz gyanánt, még havi 4-5 millió forintnak megfelelő fontot is adnak lányuknak. Azt talán nem is kell leírnunk, hogy élete utazással, vásárlással és bulikkal telik. Fontos számára, hogy szép legyen és különlegesnek tartsák az emberek.

Julia Stakhiva Forrás: Instagram/juliastakhiva

Josephine Lau

A japán milliárdos, már kislánya születésekor biztosította a világot arról, hogy az újszülött az ő kiterjesztése, és így ugyanaz a luxus – ha nem, nagyobb – illeti meg, méghozzá alanyi jogon. Joseph Lau ugyanis lánya nevének a Josephinet választotta. A lány számára tehát evidens, hogy bármit kérhet apjától, azt meg fogja kapni, de volt valami, amire még ő sem gondolt: a világ legdrágább gyémánt ékszerei fogják viselni a nevét - szám szerint három. Lau az első gyémántot 2009-ben vásárolta, mindössze 13 millió dollárért, majd 2015-ben egyszerre kettőt is vett, összesen 108 millió dollárt költve. Így az „Édes Josephine", a „Josephine csillaga" és a rekordösszegért megvásárolt „Josephine kék holdja", az üzletembernek több mint 34 milliárd forintjába került. Ezeket az ajándékokat még neki is nehéz lesz felülmúlni, de nincs kétségünk afelől, hogy képes lesz rá.

Josephine Lau és szülei, és Kimbie Chan Hoi-wan és Joseph Lau Luen-hung Forrás: AFP

Suri Cruise

Erről a listáról természetesen nem hiányozhat Tom Cruise és Katie Holmes lánya se, a kis Suri. Már a sztárpár válását megelőzően is lényegében bármit megvettek és megengedtek a kislányuknak, de a legesztelenebb kényeztetés csak ezután jött. No, nem a figyelmükkel, hanem milliókat érő ajándékokkal halmozták el az akkor mindössze 6 éves Surit. Karácsonyra édesanyja 10 millió forintért vett neki meglepetéseket, ám édesapja ezt könnyedén túllicitálta, egy 2 milliárd forintot érő birtokot, ráadásként pedig egy pónit vett szeme fényének. Az évek során azonban mit sem csillapodott a híres szülők anyagias szeretetkifejezése: Suri egy-egy shopping-túra alkalmával szabadon választhat bármit magának, így nem csoda, hogy ruhatárának értéke már most meghaladja a 750 millió forintot.

Suri Cruise Forrás: Getty Images/James Devaney

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.