Magyar sztárpárok, akiknél nagy a korkülönbség: Benkő Dánielnek és Delhusa Gjonnak is fiatalabb szerelme van

Benkő Dániel Ernyey Béla sztárpár Cooky szerelem Polyák Lilla Delhusa Gjon korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már egyre kevésbé szokatlan, hogy nagy korkülönbség van a szerelmesek között, ennek ellenére még mindig sok támadás éri az ilyen kapcsolatban élőket. Ernyey Béla pont a napokban tudatta rajongóival, már 10 éve alkot egy párt 38 évvel fiatalabb feleségével, és a kritizálóknak üzeni, nagyon boldogok. Nem ők azonban az egyetlenek, akik az évtizedes különbségek ellenére boldogok, van példa erre bőven!

Ernyey Béla és Balaton Dóra (38 év)

Idén május 19-én volt 10 éve, hogy Béla és felesége, Balaton Dóra találkoztak. Annak ellenére pedig, hogy kapcsolatuk sok kritikát kapott, ők még mindig boldogok, tisztelik és szeretik egymást. Erről a napokban írt Facebook-oldalán a stílusos színész, és bevallotta, jó érzéssel tölti el, hogy visszavághat azoknak, akik egykor fanyalogtak, ám ők hiába választottak „korban hozzájuk illő" embert, kapcsolatuk már rég a feledés homályába veszett, ezzel szemben az övék még mindig tart.

Cooky és Debóra (27 év)

Cooky, Debóra és a kisfiuk Forrás: Instagram/Szécsi Debóra

Cookyra azután talált rá újra a szerelem, hogy véget ér házassága. A műsorvezető A Nagy Duettben találkozott Debórával, ahol a fiatal lány táncosként dolgozott. Egymásba szerettek, és azóta már családot is alapítottak. A 27 év korkülönbség pedig annyira nem zavarja őket, hogy ez köztük nem is téma, az ő életük most egymás és a közös gyermekük, Kevin körül forog.

Benkő Dániel és Bazsarózsa (kb. 44 év)

Benkő Dániel és Bazsarózsa "Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa "

A lantművész és fiatal szerelme közti kapcsolat is alaposan kiverte a biztosítékot az embereknél. A viszonyuk tényénél talán csak az háborította fel jobban a közönséget, amilyen részletességgel Benkő Dániel beszámolt egy-egy intim élményükről. Valószínűleg éppen azért, hogy bosszantsa a fanyalgókat. A sok kritika ellenére Dániel és Bazsarózsa évek óta boldog kapcsolatban élnek, amit nem is akarnak eltitkolni. A köztük lévő pontos korkülönbség viszont kérdéses, ugyanis Bazsarózsa életkorát nem akarták elárulni, mindenesetre az biztos, hogy több mint 40 év van köztük.

Delhusa Gjon és Fanni (kb. 42 év)

Delhusa Gjon és Fanni "Forrás: Videa/Life.hu "

Delhusa Gjon is egy sokkal fiatalabb lányban találta meg élete párját, kapcsolatuk már hosszú ideje töretlen. Évekkel ezelőtt, egy koncerten ismerkedtek meg egymással, azóta alkotnak egy párt. A zenész többször is nyilatkozott arról, miért is működik a viszonyuk, elárulta, hogy Fanni az édesanyjára emlékezteti. Az is kiderült, hogy a lány szülei nehezen fogadták el a kapcsolatot, de mára nekik is sikerült.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté (16 év)

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Polyák Lillára válása után a színházban talált rá újra a szerelem. 16 évvel fiatalabb kollégája, Gömöri András Máté kitartóan udvarolt a színésznőnek, mire sikerült elnyernie a szívét. Kapcsolatukat sokan meglepődéssel fogadták, hiszen ritka az olyan szerelem, amelyben a nő az idősebb. Ők azonban már bizonyítottak a kétkedőknek, hiszen évek óta tart a szerelmük. Együtt élnek, és el is jegyezték egymást, a korkülönbség pedig nem téma köztük.

Lecserélték Majkát: nem ő lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180523-lecsereltek-majkat-nem-o-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje.htmlVisszatér 2018-ban a Ninja Warrior: az új ninják mellé azonban új műsorvezetők kerülnek. Csak Tilla marad.TV + SztárokOrigoErnyey Béla visszaszólt azoknak, akik kapcsolatát kritizáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-ernyey-bela-visszaszolt-azoknak-akik-kapcsolatat-kritizaltak.htmlErnyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész. TV + Sztárok--Károly herceg támogatta az esküvőn Meghan Markle édesanyját: a netezők imádják értehttp://www.life.hu/sztarok/20180523-karoly-herceg-tamogatta-az-eskuvon-meghan-markle-edesanyjat-a-netezok-imadjak-erte.htmlMeghan Markle családjából csak édesanyja volt jelen az esküvőn, de Doria Raglandnak sem kellett egyedül éreznie magát: Károly herceg támogatta az örömanyát, az internet népe pedig imádja érte. TV + Sztárok--Sandra Bullock gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül: kiakadtak a netezőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-sandra-bullock-gyerekek-levagott-fitymajabol-kinyert-ossejtekkel-szepul-kiakadtak-a-netezok.htmlSandra Bullocknak sikerült kivernie a biztosítékot arcápolási szokásaival: bevallotta, hogy gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül. TV + Sztárok--Szabó Ádám negyvenezres számlát csinált szextelefon hívásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-szabo-adam-negyvenezres-szamlat-csinalt-szextelefon-hivasaval.htmlSzabó Ádám gyerekkoráról meglehetősen kínos dolgo derült ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban: negyvenezres számlát csinált szextelefonok hívásával. TV + SztárokOrigoElőkerült Meghan Markle szexi grillezős videójahttp://www.life.hu/sztarok/20180523-elokerult-meghan-markle-szexi-grillezos-videoja.htmlNem tudni, hogy II. Erzsébet királynő látta-e azt az 5 évvel ezelőtt készült videót, mely a napokban került újra napvilágra. A képsorokon Meghan Markle, Harry herceg újdonsült felesége mutatja meg, hogy grillezni szexin is lehet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.