Megszólalt a csatorna: irreális feltételeket szabtak a Mintaapák távozó színészei

TV2 Mintaapák Szabó Kimmel Tamás Kovács Patrícia Klem Viktor Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási sikereket ért el a TV2 napi sorozata, a Mintaapák. A koronavírus-járvány átírta a forgatásokat, de mindenki abban bízott, ősszel újra onnan folytatódik a sorozat, ahol abbahagyták. Nos, az elmúlt napok történései miatt bátran kijelenthetjük, hogy a Mintaapák már sosem lesz a régi, ugyanis távozik Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia és Klem Viktor.

Elsőként Fenyő Iván távozására derült fény. A színész május végén posztolt erről közösségi oldalán, és hamar kiderült, hogy Géza karakterét a következő évadban Kamarás Iván alakítja majd. A nézők rögtön petíciót indítottak a színész miatt, ugyanis sokan csak miatta nézték a sorozatot, de mindhiába: Fenyő Iván többet nem lesz mintaapa.

Fotó: Szabó Gábor - Origomiddleon24001600

Vasárnap délután jött a második bejelentés: Szabó Kimmel a Facebook-oldalán írta meg követőinek, hogy ő is elhagyja a sorozatot, de többet nem szeretett volna elárulni. A rajongóknak nem sok idejük volt elfogadni az új helyzetet, ugyanis hétfőn Szabó Kimmel sorozatbeli szerelme,Kovács Patrícia is bejelentette, hogy bár sokat jelentett neki a produkció, és hitt benne, nem vesz részt a folytatásban.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Patríciáék után Klem Viktor, a sorozat szexi ügyvédje is beállt a sorba, és egy bejegyzésben közölte, hogy kollégáihoz hasonlóan ő is kiszáll a sorozatból.

A TV2 sem hagyta szó nélkül a történteket, és közleményben reagált a főszereplők sorozatos felmondására:

"A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak.

Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna. Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban..."

Bár a csatorna nem részletezte a magatartásbeli problémákat, azt már a forgatás ideje alatt beszélték színházi körökben, hogy volt a produkcióban olyan színész, akit kicsi Damunak becéztek a háta mögött -írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.