Sofia Vergara lett a legjobban fizetett színésznő 2020-ban

Forrás: Getty Images -
Gal Gadot Angelina Jolie fizetés Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin felmérése szerint idén a legjobban fizetett színésznő Sofia Vergara lett. A sorozatsztár olyan nagy neveket utasított maga mögé, mint Angelina Jolie vagy Gal Gadot.

Minden évben elkészíti a Forbes magazin a legjobban fizetett színésznők listáját. Idén meglepő módon a sorozatsztárok taroltak igazán. Ennek pedig az oka nem mást, mint a koronavírus. A járvány miatt ugyanis jóval kevesebb mozifilm került vászonra, illetve a színészek fizetsége a mozik jegyeladásától is függ, ennek pedig nem tett jót a karantén.

Sofia Vergara a legjobban fizette színésznő 2020-ban. Forrás: Getty Images

Így került 2020-ban a lista élére Sofia Vergara, aki a Modern család című sorozatnak – ahol epizódonként 500 ezer dollárt kap - és az America's Got Talent tehetségkutatóban való zsűrizésnek köszönheti mesés vagyonát - írta meg a The Live Mirror.

Idén több sorozatsztár is megelőzte a nagy filmcsillagokat, Ellen Pompeo a Grace Klinika szereplője vagy Elisabeth Moss A szolgálólány meséjének hála is az élre került.
Sofia Veraga 43 millió dollárt zsebelt be, Angelina Jolie 35,5 milliót, míg a bronzérmes Gal Gadot 31,5 milliót költhetett el.

Őket követi Melissa McCarthy 25 millió dolláros éves bevétellel, Meryl Streep 24 millióval, Emily Blunt 22,5 millióval, Nicole Kidman pedig 22 millió dollár fizetséget kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.