Erzsébet királynő királyi család Meghan Markle Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy felmérés szerint Meghan hercegnő a legnépszerűbb a királyi családból a világban, pedig a közeli hozzátartozóknak valószínűleg nem ő a kedvence.

A YouGov arra volt kíváncsi, ki a legnépszerűbb tagja az egész világon a királyi családnak. A kutatáshoz a Google kereséseket, az Instagramot és királyi megjelenési naptárat használták.
Ezek alapján megszületett az eredmény: Meghan hercegnő 14,5 százalékkal lesöpörte a trónról Erzsébetet és Katalint is. Az utóbbi követi őt a listán nagyon szorosan 14,4 százalékkal, míg Erzsébet 14,3-mal. Majd a lányok után jön Harry és Vilmos.

Meghan népszerűbb, mint Erzsébet a világon. Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jeff J Mitchell

A hercegné annak ellenére a legnépszerűbb, hogy Meghan állandóan botrányba keveredik amióta a család tagja lett, és maguk a közeli rokonok sem szívlelik különösebben. Ráadásul idén kiváltak a királyi családból, és alig mutatkoztak Harryvel nyilvánosan. Valamiért úgy tűnik, a nép mégis rajong érte.

Ám a britek körében végzett felmérés azért kissé mást mutat, náluk még mindig Erzsébet viszi a prímet, és Meghan igencsak az a sor végén kullog – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.