Meghan mindent a palotában hagyott és távozott - így hagyta ott a királyi családot Sussex hercegnéje - Videó

tévéfilm távozás Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle, sussexi hercegnét zavarták a címmel járó feladatok, így úgy döntött távozik a palotából. A Lifetime csatorna elkészítette a brit hercegi párról szóló tévéfilm harmadik részének előzetesét.

A Lifetime csatorna kiadott egy előzetest a Harry & Meghan: Escape from the Palace című tévéfilmjéhez, amely már a harmadik darabja a brit hercegi párt bemutató sorozatuknak– írta az Origo.

2018-ban jelent meg az első rész, amely A Royal Romance Harry herceg és Meghan Markle megismerkedését járta körül, a következő évben készült Becoming Royal már a házasságukról szólt, most pedig majd, azt is megtekinthetjük, hogy miként hagyták ott a családot és a címmel járó feladatokat. A párt Jordan Dean és Sydney Morton fogja megformálni.

A hercegi pár történetének harmadik előzetese az alábbiakban megtekinthető:

Meghan Markle sokszor kerül a figyelem középpontjába. Többen azt állították, hogy egyáltalán nem olyan kedves, mint amilyennek kinéz. A házaspár jelenlegi személyzeti vezetője, Catherine St-Laurent úgy döntött, hogy ő is elmondja a tapasztalatait a közös munkáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.