Elmondta véleményét Tóth Gabiról a Sztárban sztár leszek! szexi mestere

Tóth Gabi Köllő Babett mesterek Sztárban sztár leszek! cicaharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 4-én indul a Sztárban sztár leszek! második évada. Idén a tehetségkutatóban két női mester is helyet kap.

Hamarosan indul a Sztárban sztár leszek! második évada, ennek apropóján közös produkcióval is előrukkoltak a műsor mesterei.

Korábban csak egy női tag volt a mesterek között, most azonban két dögös híresség is helyet kapott: Köllő Babett és Tóth Gabi lesznek a női mentorok.

Mind a ketten csinosak, tehetségesek és szókimondók, így sokan arra számítanak, hogy emiatt várható némi szóváltás és konfliktus közöttük.

A Sztárban sztár leszek! szeptember 4-től várja a nézőket Forrás: TV2

Az előválogatások már véget értek. Ezzel kapcsolatban Köllő Babett osztotta meg a gondolatait a Riposttal.

„Mindenki arra számít, vagy azt akarja hallani, hogy nem jövünk ki Gabival, de, hogy őszinte legyek, olyan jó kémia van közöttünk, hogy kijelenthetem, nem lesz itt semmilyen cicaharc. Kimondjuk, amit gondolunk, de mind a ketten más karaktert képviselünk, talán ezért is működünk jól együtt"

– mesélte a színésznő, aki szerint az idei évad talán jobb lesz, mint a korábbi.

„Hihetetlen, hogy mennyi tehetséges ember van. Nagyon izgalmas, színes és minőségi műsorra számíthatnak a nézők. A mesterek részéről pedig nem csak szakmai, de rengeteg vicces pillanatra, olykor könnyekre" – tette hozzá Babett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.