Kiderült: ezeket a színészeket utálják legjobban Hollywoodban - Itt a tízes lista

utálat sztárok Hollywood Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Epollresearch felmérése szerint a leggyűlöltebb hollywoodi híresség nem más, mint Angelina Jolie.

Az epollresearch.com idén is elkészítette azoknak a hírességeknek a listáját, akikből az embereknek már elegük van. A lista élén Angelina Jolie áll. A portál megkérdezett egy szakértőt is, mi lehet a színésznő népszerűtlenségének oka. Válaszában kifejtette, hogy az embereknek nem tetszik az a hercehurca, ami a színésznő és Brad Pitt válása körül zajlik. A rajongók nem tudják megbocsátani a szakítást, ezt pedig jól mutatja az a tény, hogy a szóban forgó listán Brad Pitt a negyedik helyet szerezte meg. A szakértő szerint a szavazók ebben a felmérésben nem a filmes sikereket vették figyelembe, sokkal inkább a személyiségjegyek szerint ítéltek.

Angelina Jolie és Brad Pitt válása nem tett jót a népszerűségüknek Forrás: AFP/Leon Neal

A lista második helyén Russel Crow áll, ő a legkevésbé kedvelt férfi színész. A harmadik helyet Kristen Stewart, az Alkonyat-filmek sztárja foglalta el. A negyedik - mint már említettük - Brad Pitt lett, az ötödik pedig Ben Affleck. A további helyezéseket pedig sorban a következő színészek foglalják el: George Clooney, Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Penélope Cruz és Sean Penn.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.