Jennifer Anniston elárulta, hogy mi van köztük köztük valójában David Schwimmerrel

Forrás: AFP/Rich Fury -
David Schwimmer színész Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban útjára indult egy furcsa pletyka, amitől valamennyi Jóbarátok-rajongó rettenetesen boldog volt. Most kiderült, volt-e a szóbeszédnek valóságalapja.

A felröppent hírek szerint az ikonikus sorozat álompárját alakító színészek a való életben is egy párt alkotnak. Jennifer Aniston a People televíziós műsorában elárulta az igazságot a szerinte „bizarr" szóbeszédről.

Jennifer Aniston szíve még szabad Forrás: AFP/Rich Fury

"Először el sem hittem, hogy ezt hiszik. Most tényleg? De hisz ő a bátyám!" – mondta Jennifer, majd hozzátette: "Jól látszik, hogy a rajongók mennyire szeretnék, hogy valóra váljon egy-két fantáziájuk."

A csinos színésznő a műsorban azt is elárulta, hogy jelenleg egyedülálló, de bízik abban, hogy a nagy szerelem hamarosan rátalál. Örülne annak, ha leendő párja nem lenne híres ember - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.