Lezajlott a Sztárban sztár leszek! elődöntője: ezek a versenyzők mehetnek a döntőbe

Forrás: sajtoszoba.tv -
Tóth Gabi Köllő Babett kieső Sztárban sztár leszek! elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezajlott a Sztárban sztár leszek! műsor 7. élő show-ja is: Venczli Zóra esett ki az elődöntőben, a többi versenyző a döntőben mérheti össze a tudását. 

Tetőfokára hágnak az izgalmak a Sztárban Sztár leszek! műsorban. Tóth Gabi két hete elveszítette utolsó énekesét, Balogh Krisztofert, így ő már csak a többi énekesnek adhat tanácsokat, míg Köllő Babettnek is már csak egy versenyzője van talpon. A 7. élő show-ban Pápai Joci és Majka izgulhatott, ugyanis az ő versenyzőik kerültek be a veszélyzónába. A nézői szavazatok alpján végül Joci versenyzője, Venczli Zóra esett ki az elődöntőből - írja a Blikk.

A Sztárban sztár leszek! döntőjében 5 versenyző méri majd össze az énektudását. Forrás: sajtoszoba.tv

A döntőben 5 versenyző méri majd össze az énektudását: Babett versenyzője, Szakács Szilvi; Joci csapatából Márkó Gábor és Pál-Baláž Karmen, míg Majka csapatából Hadas Alfréd és Csiszár István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.