"Mi tudjuk, hogy őszinte és igaz volt" - így reagált a bántásokra A Nagy Ő nyertese, Laura

Nagy Ő (tévéműsor) Nagy Ő TV2 szerelem Tóth Dávid Szalai Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta véget ért a Nagy Ő című műsor, nem csitulnak a kedélyek. Sokan támadják a 24 éves Laurát, aki megnyerte a műsort, ám ő nem hagyja annyiban a bántásokat.

Ahogy megírtuk, A Nagy Ő főszereplője, Tóth Dávid és választottja, Laura két hónap után szakítottak. Erről hétfőn reggel a TV2 Mokkájában beszéltek, majd Dávid az Instagramjára is posztolt.

A műsort megnyerő Laura rengeteg bántást kapott, és kap a mai napig közösségi oldalán, ám ő nem hagyja annyiban a negatív hozzászólásokat, és egy újabb posztban tett pontot a Dáviddal való kapcsolata végére.

A tegnapi live után is rengeteg üzenetet és kérdést kapok, pedig azt hittem, ezzel mindenkiben tudatosul majd a jelenlegi helyzetünk Dáviddal. Nem szeretnénk semmit bizonygatni, mi tudjuk, hogy őszinte és igaz volt, a többi pedig nem számít. Azoknak pedig, akik hittek bennünk, nagyon köszönjük, jól esik! Kellemes ünnepekre hangolódást kívánunk mindenkinek, több pozitivitást és mosolyt ✌ life is short!

-írta Laura a fotó mellé.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.