Exatlon Hungary: Tóth Dávid most tudta meg, hogy kitört az orosz-ukrán háború

Forrás: Instagram/Tóth Dávid -
Exatlon Hungary All Star Exatlon Hungary TV2 Orosz-ukrán háború információ orosz ukrán háború Tóth Dávid Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary versenyzői a műsor forgatása alatt nem használhatják a telefonjaikat, nem internezethetnek, így nem értesülhettek arról sem, hogy egy hónappal ezelőtt kitört az orosz-ukrán háború.

Tóth Dávid, aki korábban A Nagy Ő-ben kereste élete párját, nemrég búcsúzni kényszerült a TV2 sportrealityjéből. Az olimpikon sportoló a kiesése után szembesült azzal, hogy mi zajlik a világban, és milyen kemény harcok dúlnak a Magyarországgal szomszédos Ukrajnában.

– mesélte Dávid a Borsnak.

Tóth Dávid másodszor is kiesett az Exatlonból Forrás: Instagram/Tóth Dávid

Nem ez az első eset, hogy az Exatlon játékosai nem értesülhetnek a világban, vagy kimondottan Magyarországon történő eseményekről. A döntést azzal magyarázza a csatorna, hogy a versenyzőket ne zökkentse ki semmilyen körülmény. "Természetesen, amikor a produkció azt érzi, hogy már a játékosokat is be kell avatni a történésekbe, meg fogja tenni, ahogy a második évad idején is tette a világjárvány kirobbanásakor" – írta közleményében a TV2.

Az Exatlon versenyzői között vannak olyanok, akik nem tudják, hogy az olimpiai bajnok tornász, Csollány Szilveszter pár hónapja életét veszítette a koronavírussal folytatott küzdelemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.