Sztárban Sztár: tragédiák, melyeket sosem feledünk

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
TV2 Csiszár István Sztárban sztár tragédia magazin Marics Peti Curtis L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai előadóink hétről-hétre a legnagyobb sztárok bőrébe bújnak a Sztárban Sztár színpadán. Hírességeink, igaz, többször csaltak mosolyt az arcunkra, de botrányokból is bőven jutott a tévé képernyőjére.

Cikkünkben összeszedtük a Sztárban Sztár olyan pillanatait, melyek miatt nemcsak a közönség, de a résztvevők is kellemetlenül érezték magukat.

2017

Az 5. évadban Janicsák Veca L.L. Junior bőrébe bújva adta elő a Raggamoffin II című dalt. A felkészülésben a rapper is segített Vecának, hogy a legjobb produkcióval állhasson a zsűri elé. Azonban Az élő adás után azonban Junior mélységesen csalódott és felháborodott volt. Külön kérése volt, hogy Veca ne figurázza ki a karakterét, mégis úgy érezte, hogy az énekesnő egy idejétmúlt paródiát csinált. Később Veca is reagált a történtekre, és elmondta, hogy egyáltalán nem állt szándékában megsérteni Juniort, ezért nyilvánosan is elnézést kért tőle.

Janicsák Veca Fotó: Polyák Attila - Origo

2020

A 7.évadban sokkolta a nézőket, amikor kiderült, hogy Curtis nemcsak az élő adásban, hanem a próbákon sem jelent meg egész héten. Mindenki aggódott a rapperért, hiszen senki sem tudta elérni őt. Még a műsorvezető, Tilla is reménykedett, hogy barátja hátha megérkezik az utolsó pillanatban, de Curtisre hiábavaló volt várni: aznap este ő volt a kieső versenyző. Az előadó azzal magyarázta a történteket, hogy eluralkodott rajta édesapja hiánya, és úgy érezte, hogy képtelen lenne szórakoztatni a közönséget.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

2021

Alighogy megjelentek a Sztárban Sztár leszek! első beharangozó videói, az internetet máris elárasztotta a két új zsűritag konfliktusa. Az egyik videóban mindenki láthatta, ahogy Tóth Gabi és Majka egymást kritizálják egy versenyző miatt. Gabi hiába próbálta meggyőzni Majkát, hogy a fiatal lány jobb helyen lenne nála, végül az indulatok elhatalmasodtak, és az énekesnő sírva hagyta el a stúdiót.

Ugyanebben az évadban mindenkit megdöbbentett, amikor az ötödik élő adás alatt Csiszár Istvánnak, a Sztárban Sztár leszek! győztesének leégett az otthona. Felesége épp István produkcióját nézte, aki aznap este Korda György bőrében állt a színpadra. Hirtelen vaksötét lett a házban, és az asszony, amint észrevette a füstöt, gyermekükkel azonnal kirohant égő otthonukból. Első dolga volt hívni a tűzoltókat, de így is óriási kárt szenvedtek.

Forrás: TV2

2022

A zsűritagok és a tévénézők egyaránt imádják a tinilányok kedvencét, Marics Petit. A 25 éves fiatal előadó az idei Sztárban Sztár első két adásában fantasztikus teljesítményt nyújtott, és kíváncsian várták, hogyan fog megbirkózni Tina Turner karakterével. A produkciójából hiába próbálta kihozni a legtöbbet, a technika összeesküdött ellene. Nem működött a mikrofonja, és a stáb csak fél perc elteltével tudta megoldani, hogy a közönség hallhassa Petit. A fiatal tehetség végül folytathatta a versenyt, sőt, a szavazók között volt olyan, aki 50 000 Ft értékben küldött emelt díjas SMS-t csakis azért, hogy támogassa kedvencét.

Forrás: sajtoszoba.tv

+1

A legnagyobb tragédia mégis a 16 éves versenyző, Csontos Karina halála volt, aki egy szörnyű autóbalesetben vesztette életét. A lány úgy ment el otthonról, hogy családja azt hitte, gyermekük békésen pihen a szobájában. Másnap szülei kétségbeesetten keresték Karinát, és a rendőröktől értesültek gyermekük elvesztéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.