Világsztárok, akik extrém helyszíneken tették fel a nagy kérdést: hozzám jössz?

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa -
eljegyzés lánykérés magazin sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok legmerészebb álmainkat is képesek túlszárnyalni, ha a lánykérésről van szó, ám az elmúlt években akadt néhány olyan eljegyzés, mely a szokásosnál is rendhagyóbbra sikerült.

Jöjjenek hát azok a világsztárok, akiknek a lánykérése abszolút lehetetlenül hangzik.

Kim Kardasian és Kanye West

Egykor Kanye West jól tudta, hogy ha meg szeretné kérni a bombázó Kim Kardashian kezét, akkor hatalmas, szinte őrületes meglepetéssel kell előrukkolnia. A rapper megugrotta a szintet, ugyanis kibérelt egy San Francisco-i baseballstadiont, és az üzletasszony 33. születésnapján megkérte a kezét. Az eljegyzésen körülbelül 100 ember vett részt, köztük rengeteg családtag és barát is, Kim pedig természetesen igent mondott a rappernek. A sztárpár kapcsolata később megromlott, olyannyira, hogy idén márciusban hivatalosan is kimondták a válást. Azóta az influenszer felvállalta kapcsolatát a humorista Pet Davidsonnal.

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Heidi Klum és Seal

A szupermodell kezét 2004-ben kérte meg egykori kedvese, Seal. A világhírű énekes egy helikopteres kirándulást szervezett, és egyenesen a világ tetejére, a kanadai-hegyekbe repültek, ahol építtetett egy iglut. Az énekes megadta a módját a romantikus lánykérésnek: a jégkunyhót berendeztette egy jó puha ággyal, gyertyákkal és rengeteg virággal, Heidi pedig természetesen igent mondott neki. A házasságuk pedig tíz évig tartott. Később összejött Tom Kaulitzzal, akivel 2019 óta már férj és feleség.

Heidi Klum, Seal Forrás: AFP/Christopher Polk

Pink és Carey Hart

Az énekesnő igazi egyéniség, és a párjával való eljegyzése is különleges körülmények között zajlott. 2005-ben, négy év randizás után Pink egy motocross versenyen kérte férjül motorversenyző kedvesét, Carey Hartot. Az énekesnő a pálya szélén állt, és egy hatalmas táblát tartott a kezében, amelynek egyik oldalán a „hozzám jössz?" kérdés szerepelt, a másikon pedig a "komolyan gondolom" felirat. Carey látva, hogy szerelme nem viccel, félreállt, és természetesen repesett a boldogságtól. A házasságuk 15 éve tart, és bár egy időszakban viharos volt a kapcsolatuk, töretlenül kitartanak egymás mellett.

Pink és Carey Hart Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Kate Middletone és Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg nyolc éven keresztül randevúztak, és csak ezután, 2010-ben került sor a lánykérésre. A nagy esemény egy izgalmas afrikai szafaritúrán történt, és épp attól volt annyira különleges, hogy egyikük sem volt elegánsan felöltözve. Vilmos letérdelt a tábor közepén Katalin elé, aki imádta szerelme kreatív ötletét. A királyi pár azóta összeházasodott, és három közös gyermekük született. Vilmos testvére, Harry herceg sem hétköznapi módját választotta Meghan Markle eljegyzésének: csirkesütés közben kérte meg a kezét, a színésznő pedig természetesen igent mondott neki.

Vilmos herceg és Katalin hercegné Forrás: AFP

Sasha Clements és Corbin Bleu

A High School Musical egykori sztárja tündérmesébe illő helyszínt választott: Disneylandben térdelt le kedvese, Sasha Clements elé. Corbin Bleu valóban ért ahhoz, hogyan vegyen le egy nőt a lábáról, ugyanis mindezt Hamupipőke kastélya előtt tette, ráadásul a gyűrűt egy üvegcipőben rejtette el. 2016-ban összeházasodtak, boldogságuk pedig azóta is határtalan!

Corbin Bleu és Sasha Clements Forrás: NORTHFOTO/AFF/EMPICS Entertainment/Tammie Arroyo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.