Nem bírta tovább Schumacher felesége: könnyekben tört ki Corinna

Forrás: AFP/- -
Corinna Schumacher Észak-Rajna-Vesztfália kitüntetés Michael Schumacher állami díj Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rangos kitüntetést kapott Michael Schumacher, az autósport német legendája. Mivel majdnem tíz évvel ezelőtti súlyos síbalesete miatt jelenleg is ágyhoz kötve lábadozik, az elismerést családja, pontosabban felesége vette át.

Michael Schumacher összesen hét alkalommal bizonyult a világ legjobb Forma-1-es pilótájának, és mai napig számtalan rekordot őriz az autósport királykategóriájában. A profi versenyzéstől 2012-ben vonult vissza, és nem sokkal ezután szenvedett súlyos síbalesetet, amelynek híre az egész világot megrázta. Az orvosok hónapokon át küzdöttek Schumacher életéért, és bár sikerült megmenteni, lassan tíz éve semmi hír nem érkezett az állapotáról.

Corinna Schumacher és lánya, Gina Forrás: picture alliance / SvenSimon/picture alliance / SvenSimon/Malte Ossowski/Sven Simon

A családja és legközelebbi barátai annyit árultak el, hogy él és küzd a mai napig, de sokan úgy vélik, már soha többé nem fogjuk élve látni Michael Schumachert.

A család és főként felesége, Corinna számára igazán megterhelő lehet ez az időszak, így nem csoda, hogy mikor férje helyett átvette a kitüntetést, nem bírta vissztartani könnyeit. Schumachert szülőhazája, a Németországban található Észak-Rajna-Vesztfália tartomány díjazta az adható legmagasabb kitüntetéssel – írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.