Tóth Gabi még mindig dadust keres: volt, aki 600 ezret kért volna

Tóth Gabi bébiszitter Krausz Gábor pénz Hannaróza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi bébiszittert keres, azonban ez nem is olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolná az ember. Van, aki pofátlanul magas összeget kért néhány óra felügyeletért, de nem is ez volt az egyetlen irreális elvárás.

Korábban már írtunk arról, hogy az énekesnőnek meggyűlt a baja a dadus kereséssel, pedig nem gondolná, hogy nagy igényei lennének. Volt olyan jelentkező, aki egyértelműen kijelentette, hogy ő bizony nem fog pelenkát cserélni, és ez még csak a jéghegy teteje. Más dadus kikötötte, hogy előre kéri az egész hónap időbeosztását, de olyan is volt, aki egy vagyont kért volna.

"Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)" - fakadt ki Gabi a csalad.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.