Meghan Markle egy nárcisztikus szociopata - állítják a hercegi pár alkalmazottai

Forrás: AFP/Angela Weiss -
királyi család Meghan Markle Sussex Sussexi Túlélők Klubja Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal azután, hogy nyugalomra helyezték a néhai királynőt, II. Erzsébetet, ismét Meghantól hangos a brit sajtó. A hercegné alkalmazottai ugyanis nem finomkodtak, amikor Harry herceg feleségéről kellett véleményt alkotniuk.

A hercegi pár és alkalmazottaik viszonya elég hamar megromlott, és a helyzet olyan rosszra fordult, hogy a csapat önmagát elnevezte a Sussexi Túlélők Klubjának. A név utal Harryék címére, ugyanis 2018-ben megkapta a Sussex hercege címet.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Nemcsak Meghannal voltak gondok, Harry sem volt mindig a legkedvesebb a nekik dolgozó emberekkel. A Times királyi szakértője, Valentine Low könyvben fedi fel a hercegi pár sötét titkait. Az írásból kiderül például, hogy a csendes-óceáni hercegi körúton Harry arrogáns volt és lekezelő stílusban kommunikált a csapatával, amiért beszélnie kellett az újságírókkal.

Harrynél is rosszabb volt Meghannal együtt dolgozni, állítja a könyv. A források szerint az alkalmazottak "nárcisztikus szociopatának" és "szörnyetegnek" nevezték Meghan Markle-t, aki szerintük játszadozott az emberekkel – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.