Eltávolíttatta DB monogramos tetoválását Victoria Beckham - a rajongók válást kiáltanak

David Beckham házasság válás monogram tetoválás eltávolítás Victoria Beckham tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham annak idején örökre tervezte azt a csuklótetoválást, melyben férje, David Beckham monogramját rejtette el. Nos, eddig tartott az örökre, az énekesnőből divattervezővé avanzsált sztár eltávolíttatta a hírest tetkót.

Persze David és Victoria rajongói azonnal felszisszentek és válásról kezdtek beszélni, ám korai volt a riadalom. Az egykori futballsztár felesége mindenki nyugalomra intett; nem válnak el férjével, a tetoválás eltüntetésének sokkal prózaibb oka volt: ami egykor szépnek tűnt, ma már ízléstelennek hatott Victoria szemében, és már nem tudta tovább nézni a csuklóján éktelenkedő borzalmat.

Ez az a videó, melyen a rajongók kiszúrták a változást, azaz, hogy Posh Spice tetkója elhalványult:

A titokra az amerikai Today Show-ban derített fényt az egykori énekesnő, ahol a tetoválásról azt mondta:

"Egyszerűen nem volt különösebben kifinomult. Nem volt szép, nem nézett ki olyan jól. De ennél többet ez nem jelent. A média persze rögtön találgatásokba kezdett, hogy vajon elhagytam-e a férjemet? Nem. Csak rosszul voltam már a tetoválástól. Ennyire egyszerű" - írja a Cosmopolitan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.