Megérkezett Károly király és Kamilla királyné első közös karácsonyi képeslapja

Forrás: AFP/Hugo Burnand -
Kamilla királyné királyi család karácsonyi képeslap Károly Király képeslap sztárok III. Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évtizedek után az idei lesz az első karácsony, melyet a britek a néhai királynő, II. Erzsébet nélkül és egy új uralkodóval ünnepelnek.

Habár III. Károly koronázására még fél évet kell várni, az újdonsült uralkodó már átvette a stafétát szeptemberben elhunyt édesanyjától. A királyi család karácsonya ugyanolyan szigorú rend szerint telt az elmúlt években, ahogyan a mindennapi életüket élték. Ebbe beletartoztak olyan hagyományok, mint a köszöntők, a karácsonyi tévébeszéd és az üdvözlőkártyák postázása.

A tavalyi volt az első esztendő, hogy hosszú idő után nem szerepelt a képeslapokon Fülöp aláírása, ma pedig már Erzsébet szignója sem kerül fel a kártyákra. A néhai uralkodó és szeretett férje helyére az új király, Károly és kedvese került. A palota pedig bemutatta, milyen fotó is szerepel a hivatalos képeslapon.

A Károlyról és Kamilláról készült képet Samir Hussein készítette, méghozzá idén szeptemberben a Braemar Games nevű híres skót felföldi játékokon.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.