Spirituális tanácsokkal indította útjára fiát Rubint Réka, de Norbi sem maradt szótlanul

Rubint Réka TV2 Farm VIP Schobert Norbert ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 28-án este kerül adásba a Farm VIP idei évadának fináléja, és végre kiderül, kinek a fejére kerül fel a korona és ki viszi haza a fődíjat.

A műsor idei szezonjában a luxusfeleség, Smaltig Dalma, valamint ifj. Schobert Norbert méri össze erejét és ügyességét egy végső küzdelemben, miután az elődöntőben az akkor még szintén versenyben lévő Dudás Miki feladta a játékot. A döntős fiút, akit az ország szinte csak Norbikaként ismer, szülei biztatták a nagy finálé előtt.

Édesanyja, Rubint Réka spirituális tanácsokkal láttal el gyermekét és próbálta szuggerálni őt, hogy logikában és fejben is ugyanolyan erős, mint fizikailag. Édesapja, Schobert Norbert pedig felidézte azt, hogy szinte maga előtt látja, amikor fia még kisgyerekként elé állt, amikor még kövér volt és lám, le tudta küzdeni azt is, így most is képes lesz győzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.