"Volt egy karrierem, egy életem, de aztán jött Harry" - így talált egymásra Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
Meghan Markle Meghan hercegné Netflix találkozás megismerkedés Harry herceg dokumentum sorozat Harry és Meghan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercege és hercegnője 2016-ban ismerte meg egymást, találkozásukról a róluk készült dokusorozatban meséltek. 

Épp a Brilliáns elmék új évadának forgatása előtt volt Meghan Markle, aki akkoriban már fél éve szingli volt. Úgy döntött, barátnőivel utazgatással tölti majd a nyarat, meséli a sorozatban barátnője, Lindsay Jill Roth, aki maga is a későbbi hercegnével utazgatott.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

"Én tényleg eltökéltem, hogy szingli leszek, és egyedülálló lányként jól fogok szórakozni" - meséli Megjan Markle, akinek a terve az volt, hogy beutazza Európát.

"Volt egy karrierem, egy életem, állt előttem egy út... De aztán jött Harry" - így kezdődött Meghan Markle szerint a szerelmük.

Harry hercegtől azért megtudtuk, hogy ők ketten az Instagramon ismerkedtek meg. III. Károly király kisebbik fia a saját Instáját pörgette éppen, amikor meglátott az egyik barátjánál egy videót és egy Snapchatet Meghannal. Meghannak kutyafülei és kutyaorra volt a felvételen.

A srác küldött egy e-mailt Meghannak, melyben megírta, hogy egy barátja találkozni szeretne vele.

"Én meg megérdeztem, hogy ki az. Erre ő: Hát herceg. Kérdeztem, hogy az ki? Láthatnám-e a posztjait?" - meséli a hercegné, aki szerint nem az számít, mit mondanak valakiről, hanem hogy mit rak ki magáról, ő legalábbis így tudta a legjobban felmérni, kivel van dolga.

A fiatalok megkapták egymás számát, folyamatos kapcsolatban voltak, és Harry, saját állítása szerint nagyon boldog volt - hangzik el Netflix Harry és Meghan című dokusorozatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.