"Az idióta herceg és az ostoba felesége" - Porig alázták a South Park készítői Harryt és Meghant?

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
sértés Meghan Markle Meghan hercegné Harry & Meghan South Park Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kanada hercege és felesége egy hegyi kisvárosban próbálnak magánéletet és elszigeteltséget találni" - így hangzik a hivatalos epizódismertető szöveg, de a nézők szerint a napnál is világosabb, hogy a South Park új epizódja Harry hercegről és feleségéről, Meghan hercegnéről szól. 

A felnőtteknek szóló animációs sorozat nem kíméli a hercegi párt, finoman szólva is gyenge képességűnek titulálja őket.

Az epizódban Kyle a menzán azon dühöng, hogy mindenhonnan a herceg és felesége folyik, nem tud megszabadulni tőlük, mire Stan azt válaszolja: "Nézd, Kyle, minket nem érdekel egy idióta herceg és az ostoba felesége."

Bár nincs kimondva, hogy kikről beszélnek a szabadszájú barátok, a kommentelők számára egyértelmű, hogy a South Park készítői ezúttal a sussexi hercegi párba szálltak bele. Akad azonban olyan vélemény is, hogy akár Kate és Vilmos is lehetne a két szereplő, hiszen nincsenek nevek. Bár ennek ellentmond Kanada, de ez is egy vélemény - írja a Mirror.

Sokan kíváncsiak rá, mi a véleménye Harry hercegnek és Meghan hercegnének, de ők a South Park állítólag róluk szóló részét egyelőre nem kommentálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.