Heti 1 óra munkával 13 millió dollárt keresett Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Sussex hercegnéje Meghan Markle Meghan hercegné Sussex hercege Harry & Meghan munka jövedelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután otthagyták a királyi családot, Harry herceg és Meghan Markle megfogadták, hogy „anyagilag függetlenné" válnak – de mennyi munkát végeznek valójában?

Miután elhagyták a királyi családot, a hercegi pár bejelentette, hogy új jótékonysági szervezetük elindítására szeretnének koncentrálni. Túl sok időt azonban nem töltöttek szervezetükkel: az Archewell Alapítvány közelmúltban nyilvánosságra hozott adózási dokumentumai szerint Sussex hercege és hercegnéje 2021-ben hetente csupán egy dokumentált órában kezdett jótékonysági munkába.

Harry herceg és Meghan hercegné Forrás: AFP/Angela Weiss

Az Archewell hivatalos honlapján is közzétett dokumentum azt is feltárta, hogy a Beverly Hills-i székhelyű szervezet valamivel több mint 13 millió dollárt gyűjtött össze adományozóktól – 10 millió dollár pedig egy rendkívül nagylelkű magánjótevőtől érkezett a számlájukra.

Az Archewell Alapítvány képviselői nem kívánták kommentálni a hírt, de egy bennfentes azt mondta a The New York Postnak, hogy a jelentések nem adnak tényszerű, „teljes képet" a páros jótékonysági szervezete által végzett munkáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.