Harry herceg szerint néhai nagyszülei miatt buknak el a Meghannal közös üzleti tervei

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
dokumentumfilm Harry Meghan Markle szerződés munka
Meghan Markle és Harry herceg számos nehézségbe ütközött, miközben a Spotify és a Netflix segítségével próbáltak betörni Hollywoodba.

A múlt hónapban a sussexi hercegi pár bejelentette, hogy elváltak útjaik a Spotify-jal: a 2020-ban aláírt 25 millió dolláros szerződést felbontották, így Meghan podcastja, az Archetypes csak egy évadot élt meg a streaingszolgáltatónál.

Harry és Meghan úgy érzi, az Archetypes is balszerencsével indult, mivel a néha királynő, II. Erzsébet halála miatt nem kapott elég nyilvánosságot a podcast.

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

Ugyanakkor Jeremy Zimmer hangot adott annak a véleményének, hogy Meghan Markle nem elég tehetséges műsorvezető, szerinte ezért bontott szerződést a Spotify, illetve az sem tetszett a szolgáltatónak, hogy bár a megegyezés szerint Harry herceg is szerepelni fog a podcastban, az ő munkája ebben az esetben kimerült abban, hogy feleségének Vlagyimir Putyinnal és Donald Trumppal kellene interjút készítenie.

A hercegi pár úgy gondolja, hogy az Oprah-interjújuk is azért nem robbanhatott bombaként, mert Fülöp herceg egészségi állapota miatt nem kapott elég figyelmet.

Kísérletet tettek arra is, hogy globális jótékonysági szervezetet indítsanak el, ám miután 2020 januárjában bejelentették ez irányú szándékukat, kitört a pandémia.

A szerencsétlenségsorozatnak most új, reményeik szerint jövedelmező ötletekkel akarnak véget vetni.

Meghan a közelmúltban szerződést írt alá a WME-vel, miután Harry úgy döntött, hogy több figyelmet fordít a jövőben a jótékonysági feladataira. A pletykák szerint Sussex hercegének van egy dokumentumfilmje, amely a katonáknak nyújtott jótékonysági szervezetéről, a Heart of Invictusról szól. A dokumentumfilmet a Netflix rendelte meg, miután 2022-ben kiadták a Harry és Meghan című dokumentumsorozatot, amely leginkább a sussexiek azon vélt ,vagy valós sérelmeiről szól, melyek miatt lemondtak királyi feladataikról, és az USA-ba költöztek - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.