Hazavitte a kórházból kislányát Hosszú Katinka: "A kutyusok is üdvözölték Kamíliát"

Kamília Iron Lady kislány gyermek Hosszú Katinka
Ahogy megírtuk, augusztus 6-án Hosszú Katinka a közösségi oldalán közölte a rajongókkal az örömhírt: világra jött a kislánya. "Megszületett számunkra a világ csodája! Már most nagyon szeretünk Layber-Gelencsér Kamília" - írta a sportoló a kislány fotója mellé. Az édesanya és gyermeke mostanra elhagyhatták a kórházat.  

"Végre itthon! Hazaérve a kórházból a kutyusok is üdvözölték Kamíliát!" - írta az Instagramon Katinka az alábbi fotó mellett.

Ha egy élsportoló a babázás mellett dönt, az hatalmas változást hoz az életében. Így van ez Katinkánál is, az Iron Lady egy darabig biztosan csak a kislányára koncentrál és hátrébb szorul az élmezőnyből, de állítása szerint nem végleg. Olimpikonjainkról, akik az anyaságban is kiteljesedtek, ebben a cikkünkben írtunk.

Hosszú Katinka márciusban rövid videóban jelentette be, hogy gyermeket vár, majd több felvételt is megosztott gömbölyödő hasáról és arról, miként edz várandósan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.