Először mutatkoztak nyilvánosan: a 80 éves Robert De Nirót 7. gyerekével kapták lencsevégre

Forrás: AFP/Angela Weiss -
fotó barátnő kisbaba Robert De Niro New York
Az egész világ meglepődött, amikor kiderült, hogy Robert De Niro ismét apa lett. A 80 éves sztárt most először kapták lencsevégre gyerek anyjával és a 7. csemetéjével. 

Robert De Niro nem teregeti ki a magánélete minden eseményét, sőt annyira titokzatos, hogy 7. gyereke érkezéséről is csak az utolsó pillanatban adott hírt. Egy darabig még az anya kilétét is csak találgatni lehetett, de végül a színész megerősítette, hogy barátnője, Tiffany Chen a kicsi édesanyja, és azt is elárulta, hogy tervezett volt a család bővítése.

Robert De Niro és barátnője, Tiffany Chen kisbabájukkal Forrás: TheImageDirect.com/Byline: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Most pedig lencsevégre kapták a családot New Yorkban: Robert De Nirót és barátnőjét, Tiffany Chent először láthatjuk együtt, ahogy a kisbabájukat, Gia Virginia Chen-De Niro tolják babakocsiban.

Súlyos komplikációk léptek fel Robert De Niro barátnőjénél a szülés után

Tiffany Chen, Robert De Niro barátnője áprilisban adott életet első közös gyermeküknek. A kislány - Gia Virginia Chen-De Niro - születése után Chennél komplikációk léptek fel: ez történt vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.