A színpadon sírta el magát Tóth Gabi: "Nem tudom elénekelni"

Forrás: TV2/Tények -
Tóth Gabi színpad Krausz Gábor sírás
Koncert közben kétszer is elsírta magát Tóth Gabi, az éneklést többször is abbahagyta. Gabi és Krausz Gábor egy szombati rendezvényre voltak hivatalosak. Míg Gábor az ételeket zsűrizte, Gabi a színpadon énekelt. A válófélben lévő sztárpár a rendezvényen kínosan kerülte egymást.

A Tények Plusz készített riportot Tóth Gabiról, aki a vasárnap este tért vissza a képernyőre a Sztárban sztár leszek! zsűrijeként. Tóth Gabi és Krausz Gábor egy időben volt egy helyen, de nem együtt érkeztek. Az Országos Mentőszolgálat városligeti mentőnapjára voltak hivatalosak mindketten, Gabi fellépet, Gábor pedig ételeket zsűrizett.

Tóth Gabi elsírta magát a színpadon Forrás: TV2/Tények

Az énekesnő a szípadon kétszer is elérzékenyült a Szeretni jöttem című dalának éneklése közben, többször is megszakította a produkciót.

"Nem tudom elénekelni. De el tudom, csak szép a dal..." - mondta Gabi. Hozzátette, mindig meghatódik, amikor ezt énekli.

Mindenki azt találgatja most, hogy a könnyek a szakításnak szóltak, vagy a gyűlöletcunami viseli meg ennyire az énekesnőt. Egy dolog azonban biztos, érzelmileg nagyon nehéz helyzetben van Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.