Kísérteties hasonlóság! Kiköpött mása Diana hercegnének A korona című sorozat színésznője

A korona Diana hercegné Netflix baleset
A Netflix sikersorozatának, A koronának a rajongói izgatottan várták a sorozat hatodik, egyben utolsó évadát, amelyben a királyi család történetét a Diana halála utáni évekbe repíti vissza. A hercegné 1997-ben, 36 évesen, egy párizsi autóbalesetben vesztette életét.

A nagysikerű dráma várva várt hatodik, egyben utolsó évadának első része november 16-án, a második rész pedig december 14-én érkezik a Netflixre. A streaming szolgáltató addig is új előzetesekkel tartja lázban a rajongókat.

A sorozat készítői korábban elmondták, hogy Diana hercegné halálát „finoman" és kellő érzékenységgel jelenítik meg a dráma utolsó évadában. Dianát az utolsó két évadban Elizabeth Debicki alakítja. Az egész világ végigkísérheti, ahogy a frissen elvált heregné megismerkedik az egyiptomi filmrendezővel, Mohamed Al-Fayeddel (akit Salim Daw alakít). A rajongók az előzetesben láthatják Dianát, amint Dél-Franciaországból Szardíniába hajózott a világhírű Cujo jachton.

Jelenet a sorozat hatodik évadából, Diana a Cujo jachton Forrás: Netflix

Továbbá abba is betekintést kapnak a nézők, hogy a sikersorozat készítői hogyan örökítették meg tökéletesen azt a pillanatot 1997 augusztusában, amikor Diana az ikonikus rózsaszín egyrészes fürdőruhát viseli. A nyaralásuk után a pár Párizsba utazott, ahol a férfi apjának a szállodájában, a The Ritzben szálltak meg.

ADiana, Vilmos és Harry A koronában Forrás: Netflix

A hotelben elfogyasztott vacsora után a párt külföldi fotósok motorkerékpárokon üldözték Párizs utcáin, végül a Pont de l'Alma alagútban szenvedtek tragikus autóbalesetet - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.