Harry herceg kétségbeesetten szeretné visszakapni a régi életét: Meghan Markle frusztrált emiatt

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd -
királyi család Harry Buckingham-palota Meghan Markle
A királyi család egyik szakértője szerint Harry kétségbeesetten szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba, Meghan azonban szeretné elfelejteni életüknek ott játszódó fejezetét.

Harry herceg vissza akarja kapni korábbi életét, ami miatt felesége, Meghan Markle rendkívül frusztrált. A házaspár jelenleg az Egyesült Államokban él, úgy döntöttek 2020-ban, hogy elhagyják a királyi családot és Angliát. A költözésük után, amikor a kisfiuk, Archie még nem volt egyéves, úgy tűnt, hogy Harry és Meghan megállapodik, ám a herceg most mégis szeretne visszatérni a hazájába, vágyik a barátai társaságára, szeretne egy londoni otthont is.

Harry és Meghan Németországban 2023 szeptemberében Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd

Mark Boardman kommentátor, aki az OK! magazinnak nyilatkozott, úgy gondolja, Meghan nem boldog Harry terveitől.

"Meghan szereti Harryt, és szeretné, ha képes lenne a legjobban kihozni magából. Teljesen biztos azokban a szerepekben is, amiket együtt kell betölteniük. Jól érzi, hogy az emberek nem azt akarják látni, hogy Harry visszatér oda, ahonnan jött, a korábbi, bulizós énjéhez, hanem azt, ahogyan átalakul" — nyilatkozta a szakértő. Hozzátette, Harry társasági élete az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott. Úgy tűnhetett, hogy a herceg el akar határolódni a főiskolai barátaitól, és az sem okozott neki gondot, hogy feladja londoni lakhelyét, pedig ez valójában nincs így.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.