Meghan Markle-t sokkolták Anna hercegnő tanácsai: leforrázva távozott a találkozóról

Forrás: AFP/Owen Humphreys -
Anna hercegnő Meghan Markle munka Harry herceg sokk
Anna hercegnő azonnal látta, hogy Meghan Markle nem fogja sokáig bírni a kötelezettségeket: Harry felesége leforrázva távozott az első találkozójukról.

II. Erzsébet királynő lányának igaza is lett: Harry és Meghan 2018-ban kötötték össze életüket, és két évvel később már ki is léptek a királyi család kötelékéből.

Neil Sean királyi szakértő úgy emlékszik vissza, hogy Anna hercegnő nagyon bölcs tanácsokkal látta el Meghant az első találkozásukkor. A hercegnő kemény és szigorú, mint az apja, a néhai edinburghi herceg, nem tűri az ostobaságokat. Meghant már akkor figyelmeztette, hogy a királyi élet sokkal inkább munka, mint a hírnévhez vezető út. Harry felesége döbbenten és letaglózva távozott a találkozóról.

Anna hercegnő és Meghan Markle első találkozása nem sikerült jól Forrás: AFP/Owen Humphreys

Annát nem győzte meg Meghan, már akkor azt gondolta, hogy a színésznő napjai, mint dolgozó királyi családtag, meg vannak számlálva.

Anna hercegnő az egyik legszorgalmasabb királyi családtag, 2022-ben például 214 eseményen vett részt, megelőzve ezzel Károly királyt, akinek 181 hivatalos megjelenése volt. A hercegnő jótékonysági munkájának nagy része a sporttal, a tudományokkal, a fogyatékkal élőkkel és a fejlődő országok egészségügyével kapcsolatos. 1973 és 1992 között Mark Phillips felesége volt, két gyermekük született, Peter és Zara. Anna a válása után egy évvel összekötötte az életét Timothy Laurence-szel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.