Kiderült, a brit királyi család mely tagjai tettek rasszista kijelentéseket a kis Archie-ra

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
balhé királyi család Meghan Markle rasszizmus
Napok óta áll a bál a brit királyi családról szóló Endgame című kötet miatt, amelybe két olyan személy neve is belekerült, akikről Meghan Markle azt állította, hogy rasszista kijelentéseket tettek és fiuk, Archie bőrszínét találgatták. A „Piers Morgan Uncensored" szerdai epizódjában a brit műsorvezető felfedte a két királyi családtag nevét. 

Az Omid Scobie Endgame című könyv egyik legsarkosabb állítása az volt, hogy Meghan Markle rasszistának nevezte a palota két tagját. Scobie akkor azt nyilatkozta, mivel nem akar magának bajt, hogy a két név nem kerül bele a könyvbe.

Most azonban – nem tudni, hogy egy baklövés miatt vagy szándékosan – a kötet holland fordításából kiderül, kikről is volt szó. A Xander, az Endgame holland fordításának kiadója a malőr miatt felfüggesztette a könyv értékesítését.

Kiderült, a királyi család mely tagjai tettek rasszista kijelentéseket Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Ennek ellenére mégis fény derült a nevekre, Piers Morgan, a „Piers Morgan Uncensored" szerdai epizódjában elmondta, hogy III. Károly királyról és Katalin hercegnőről lehet szó - írja a Page Six.

Omid Scobie, a könyv szerzője azt állítja, semmi köze nem volt az Endgame holland kiadásához, így a kiszivárgott nevekért sem vállal felelősséget. Ő ugyanis már a könyv beharangozójakor leszögezte, nem akar ujjat húzni a királyi családdal, ráadásul az Egyesült Királyság törvényei is megakadályozták, hogy felfedje azok nevét, akik Meghan Károly királynak írt magánleveleiben szerepelnek.

A könyvben egyébként szó esik arról is, hogy Vilmos forrófejű herceg, ráadásul alkalmatlan királynak tartja az apját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.