Megtörte a csendet Matthew Perry utolsó vacsorapartnere: elárulta, milyen állapotban volt a színész a találkozásukon

Forrás: Instagram/Matthew Perry -
Jóbarátok Athenna Crosby találkozás Matthew Perry vacsorapartner
Tragikus halála előtt egy nappal Athenna Crosby modell-műsorvezetővel látták utoljára nyilvánosan Matthew Perryt. A Hotel Bel-Airben találkoztak, a 25 éves nő szerint Perry jól volt és tele volt tervekkel. Athennát mélyen megrendítette a színész halála. 

Crobsyt és Perryt közös barátok mutatták be egymásnak, a műsorvezető szerette volna, ha valamilyen közös projektbe kezdenek.

Athenna elmondta azt is, hogy nem voltak közeli barátok, sőt, alig ismerték egymást, megtiszteltetésnek érezte, hogy Perry találkozik vele. Most azonban úgy véli, meg kell osztania a világgal, hogy Perry milyen állapotban volt a halála előtt, ugyanis szeretne tiszta vizet önteni a pohárba és elejét venni a találgatásoknak, hogy a Jóbarátok színésze tudatmódosítókat használt volna.

Matthew Perryt Athenna Crosby modell-műsorvezetővel látták utoljára Forrás: Instagram/Matthew Perry

A nő szavait az halottkém is megerősíti. Az elsődleges tesztek szerint a színész szervezetében nem volt fentanil vagy metamfetamin. Igaz ezek a vizsgálatok kevésbé mélyrehatóak voltak, valószínűleg fogják még vizsgálni, hogy milyen szerek lehettek a színész szervezetében, vagy, hogy nem szedett-e be nagyobb dózist a vényköteles gyógyszerekből.

A Jóbarátok színésze egyébként soha nem tagadta súlyos addikcióját, memoárjában részletesen ír pokoljárásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.